meropritiq
Entry-header image

Cъбития

Успехът на Вашите събития в хотел AMIRA е гарантиран, благодарение на добрата организация от наша страна и възможностите, които Ви предлагаме.

Required fields are followed by *

seminari i obucheniq

Семинари и обучения

Хотелът разполага с мултифункционална зала оборудвана с всичко необходимо за бизнес – срещи, фирмени семинари, презентации, изложения, коктейли, обучения и други.

Залата разполага с централна климатизация, плазмен екран 50 инча, телефон и безжичен интернет.

teambuilding

Тийм билдинг

Всяка тиймбилдинг програма има конкретни екипни цели, които си поставя.

Районът на Банско Ви дават уникалната възможност да обхванете широк спектър от посоки, в който можете да разгърнете Вашата тиймбилдинг програма и да постигнете желаната цел. Обърнете се към нас и ние сме готови да Ви помогнем с предложения.

svatbeni-tarjestva

Сватбени тържества

За най – важния ден в животa Ви хотел AMIRA предлага изискан ресторант подреден и аранжиран изцяло съобразно с темата на Вашия празник. 

Меню подходящо за Вашия бюджет, гарантирани предложения за забавна програма, анимация за деца по време на Вашия празник, детски кът и паркинг.

semeini-tarjestva

Семейни тържества

Независимо от повода, всеки празник е чудесна възможност да съберете най – близките си, приятели и роднини. Без значение каква е Вашата идея за празник – свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната организация.